Cu noi esti protejat ! In caz de anulare a rezervarii din motive exclusive de limitare a circulatiei de catre Autoritati datorita pandemiei COVID-19 in localitatea de preluare/predare sau de domiciliu, iti vom elibera un voucher in valoarea achitata si cu valabilitate de 12 luni. Acesta poate fi utilizat pentru reprogramarea sejurului tau, oricand in perioada de valabilitate si in functie de disponibilitatea autorulotelor – protectie gratuita oferita de Rent a Camper ®

In plus, ai si protectie Covid-19 inaintea calatoriei – extinderea acoperirii STORNO

In cazul in care persoana asigurata anuleaza calatoria deoarece se imbolnaveste cu Covid-19 sau intra in carantina din cauza suspiciunii imbolnavirii cu Covid-19, acesteia ii vor fi rambursate costurile aferente stornarii – se procedeaza exact ca in situatia anularii calatoriei din cauza oricarei alte imbolnaviri grave. La fel se acopera anularea calatoriei si in cazul in care partenerul sau o ruda a persoanei asigurate se imbolnaveste cu Covid-19 si necesita ingrijire medicala intensiva la spital.

Apasa aici pentru asigurare calatorie

NOTA IMPORTANTA: calatoriile efectuate in tarile pentru care sunt emise avertismente sau alerte oficiale, frica de a calatori si neglijenta nu sunt acoperite. Pandemiile si epidemiile reprezinta in continuare excluderi conform conditiilor de asigurare. Asigurarea se refera la evenimente petrecute din momentul incheierii politei pana la data plecarii si care afecteaza oricare din clientii inclusi in polita de asigurare.

coins-money

Iti sunt restituite costurile de stornare in cazul in care iti este anulata calatoria (pana la 45.000 lei)

phone-call

Asistenta de urgenta 24/7
+40213122237