Pentru a-ti oferi cel mai bun sprijin posibil in planificarea calatoriei tale, acoperirea COVID -19 este inclusa in Conditiile Generale de Asigurare, atat pentru asigurarea medicala de calatorie cat si pentru asigurarea storno. Compara produsele de asigurare de calatorie Mondial Assistance si selecteaza solutia potrivita tie – serviciu optional oferit de Rent a Camper ®

Asigurare STORNO
pentru anulare calatorie

De ce sa iti iei o asigurare storno?

Anularea unei calatorii poate fi extrem de costisitoare. Este important sa ai un plan de rezerva in situatia in care esti nevoit sa iti stornezi calatoria din cauza anumitor evenimente neprevazute. Asigurarea storno iti ofera protectie financiara in acest sens si vine in completarea asigurarii medicale de calatorie.

Asigurare MEDICALA
clasica sau premium

De ce sa iti iei o asigurare medicala?

Asigurarea medicala de calatorie te protejeaza financiar impotriva eventualelor costuri medicale de pe parcursul calatoriei tale in afara tarii. Costurile medicale aferente imbolnavirii sau ale unui accident pot fi mari in strainatate.  Cu asigurarea medicala de calatorie scapi de grija acestor costuri neprevazute, aceasta fiind preluate de Mondial Assistance.

Asigurare WINTER SPORTS
sporturi de iarna

De ce sa iti iei o asigurare winter sports?

Cu asigurarea de calatorie Winter Sports beneficiezi de asigurarea echipamentelui de schi si de asigurare medicala pentru a te bucura de un concediu reusit la partie. Esti protejat financiar in primul rand impotriva costurilor neprevazute cauzate de pierderea, furtul sau deteriorarea acestuia.

coins-money

Rambursarea costurilor de anulare a calatoriei

injury-plaster

Acoperirea costurilor medicale

plane

Transport inapoi in tara

phone-call

Asistenta de urgenta 24/7 in toata lumea