Termeni si conditii

1

Cerinte minime

Varsta minima 25 de ani si permis de conducere cat. B valabil cu cel putin 5 ani vechime. Interval de inchiriere minim 5 zile.
2

Rezervare si politica de anulare

Pentru rezervare ferma se achita un avans minim de 30% din contravaloarea sejurului iar diferenta se achita cel tarziu cu 30 zile calendaristice inainte de preluare.
In cazul anularii cu mai mult de 30 zile inainte de preluare, se percepe o penalitate de 30%. In cazul anularii cu 15-29 zile inainte de preluare, se percepe o penalitate de 50%. Pentru anularile intervenite in intervalul 01-14 zile, se percepe o penalitate de 100%.
3

Costuri

Tariful afisat include atat taxa de inchiriere cat si asigurare CASCO / RCA cu extindere terioriala. La valoarea totala calculata functie de numarul de zile, se adauga o taxa de 100 EUR/sejur care include kit consumabile si servicii spalat/igienizare autorulota. La sejururile care includ sarbatori legale (ex. Paste, 1 Mai, Craciun, Revelion) se adauga 10% la tariful afisat. Costul total comunicat catre client este final si se calculeaza in RON la cursul BNR din ziua facturarii.
4

Garantia rambursabila

Garantie rambursabila de minim 500 EUR – exclusiv pentru daune neacoperite de asigurari si produse din vina clientului. Se achita oricand inainte de plecare prin transfer bancar sau card bancar si se ramburseaza in maxim 1 zi lucratoare dupa incheierea sejurului.
5

Parasirea teritoriului

Parasirea teritoriului Romaniei se efectueaza doar cu acordul prealabil si instiintarea in avans a Locatorului, in vederea emiterii unei imputerniciri de iesire din tara pe numele Chiriasului si cu indicarea destinatiei.
Inchirieri autorulote - Rent A Camper
Inchirieri autorulote - Rent A Camper

Securitatea datelor personale

  • Conform legislatiei pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, informatiile furnizate de dumneavoastra vor fi utilizate de RENTACAMPER VIP SRL exclusiv in scopul declarat al site-ului. Astfel, datele transmise catre noi prin orice mediu de comunicare vor fi folosite numai pentru trimitere de oferte, emitere de contracte, facturare, etc.
  • Nu sunteti obligat sa furnizati datele personale, insa refuzul va face imposibila prelucrarea solicitarii si derularea livrarii serviciilor noastre. Informatiile inregistrate sunt destinate exclusiv utilizarii de catre echipa RENTACAMPER VIP SRL si nu sunt transmisibile decat cu acordul dvs.
Inchirieri autorulote - Rent A Camper