Termeni si conditii

1

Cerinte minime

Varsta minima 25 de ani si permis de conducere cat. B valabil cu cel putin 5 ani vechime.
2

Rezervare

Pentru rezervare ferma se achita un avans minim de 25% din contravaloarea sejurului iar diferenta de 75% se achita cel tarziu cu 20 zile calendaristice inainte de prima zi de inchiriere.
3

Tarif

Tariful afisat include atat taxa de inchiriere cat si asigurare CASCO / RCA cu extindere terioriala. La valoarea totala calculata functie de numarul de zile, se adauga o taxa de 100 EUR/sejur care include kit consumabile si spalat/igienizare autorulota. Costul final este cel comunicat catre client si se calculeaza in RON la cursul BNR din ziua facturarii.
4

Garantie

Garantie rambursabila de 500 EUR – exclusiv pentru daune neacoperite de asigurari si produse din vina clientului. Se achita oricand inainte de plecare prin transfer bancar sau card bancar.
5

Parasirea teritoriului

Parasirea teritoriului Romaniei se efectueaza doar cu acordul prealabil si instiintarea in avans a Locatorului, in vederea emiterii unei imputerniciri de iesire din tara pe numele Chiriasului si cu indicarea destinatiei.
Inchirieri autorulote - Rent A Camper
Inchirieri autorulote - Rent A Camper

Securitatea datelor personale

  • Conform legislatiei pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, informatiile furnizate de dumneavoastra vor fi utilizate de RENTACAMPER VIP SRL exclusiv in scopul declarat al site-ului. Astfel, datele transmise catre noi prin orice mediu de comunicare vor fi folosite numai pentru trimitere de oferte, emitere de contracte, facturare, etc.
  • Nu sunteti obligat sa furnizati datele personale, insa refuzul va face imposibila prelucrarea solicitarii si derularea livrarii serviciilor noastre. Informatiile inregistrate sunt destinate exclusiv utilizarii de catre echipa RENTACAMPER VIP SRL si nu sunt transmisibile decat cu acordul dvs.
Inchirieri autorulote - Rent A Camper